Cannabis veroorzaakt geurhinder die met de AiroFresh® Technologie kan voorkomen worden.

juni 25 , 2019

Geurhinder is één van de meest voorkomende problemen bij de teelt en verwerken van Cannabis. Dit zowel tijdens de teelt, in de werkplaats of voor de buurtbewoners. In de USA is er een geval gekend waarbij een buur een rechtsgeding heeft aangespannen daar volgens hem de geurhinder de waarde van zijn eigendom doet dalen.
De nu gebruikte systemen om de geurhinder te onderdrukken zoals met koolstoffilters ea zijn kostelijk en arbeidsintensief.

AiroFresh® is een plug en go systeem. Zonder filters en zonder gebruik van scheikundige middelen. AiroFresh® zuivert en ontsmet de lucht wanneer deze door de unit gaat. Deze gepatenteerde technologie is uniek en zeer economisch in gebruik.

AiroFresh® vernield de in lucht en waterdamp aanwezige Volatile Organic Compounds, ethyleen,fungi, schimmels, bacteriën en virussen.

De AiroFresh® technologie is gebasseerd op een Advanced Oxidation Process dat zowel ziekteverwekkers als niet-pathogene besmettingen vernield.

Onze AiroFresh® Technologie verwijdert onaangename geuren, zuivert de omgeving van toxische gassen en maakt daardoor het ademen gemakkelijker. Dit maakt de werkomgeving voor het personeel veilig en aangenaam zonder geurhinder.