AIROFRESH® de Change Maker voor de bewaartechnologie.

Verwijdert ethyleen en vluchtige organische stoffen (Volatile Organic Compounds of VOC’s) tijdens de opslag, transport of het verwerkenn van bederfbare producten.

Post harvest problemen met ethyleen en besmettingen via de lucht tijdens het bewaren vanaf de oogst tot de commercialisatie.

De werking van AiroFresh® is als biologisch herkent en gecertifieerd door NASAA daar het een contact- en scheikundig vrije methode van luchtzuivering is. De werking van het internationaal gepatenteerde UVC-lamp en een specifieke coating, vernielen op een effectieve wijze de in de lucht aanwezige organische bestanddelen. Dit geldt voor de VOC’s met op de eerste plaats het ethyleen. Uit wereldwijd onderzoek is gebleken dat de aanwezigheid van VOC’s, in het bijzonder ethyleen tijdens een korte of lange bewaring een zeer nadelige invloed heeft op de kwaliteit van het product.

 

De AiroFresh® oplossing

Agri Technology bvba is een erkend verdeler voor CRT Technology Australia. CRT Technology is een Research- en ontwikkelings maatschappij dat de AiroFresh® gepatenteerd heeft en dit na eerst een jarenlang onderzoek en uitgebreid testen uitgevoerd te hebben. Dit en andere CRT technologische projecten, met inbegrip van de intellectuele eigendomsrechten (IP) die niet vervallen bij de verkoop of leasing. CRT blijft steeds de eigenaar van alle beschermde IP titels. Door het toepassen van de AiroFresh® technology maakt u deel uit van een verantwoorde ecologische toekomst. De AiroFresh® is een technologisch geavanceerde photocatalytisch systeem om de lucht te zuiveren en voedselbewaring te verlengen zonder kwaliteitsverlies. Het is een totale nieuwe technologie. De AiroFresh® is werkelijk een Change Maker voor het opslagbeheer. De biologische werking van de AiroFresh® technology is herkend en gecertifieerd door NASAA®. De AiroFresh® is in staat een breed gamma van problemen veroorzaakt door luchtbesmetting te neutralizeren. Dit zoals fungi, schimmels, virussen, bacteriën en het verwijderen van ethyleen. Zelfs bij een hoge luchtvochtigheid zal de AiroFresh® de lucht als zowel de aanwezig waterdamp zuiveren. [button style="btn-default btn-lg blue-btn" type="link" target="false" title="Lees Meer" link="/products/?lang=nl" linkrel=""]

Post harvest Ethylene and air contaminations problems

The News Basket

Agri Technology bvba is the authorized distributor for CRT Technology Australia. CRT Technology is a research and development company that patented the AiroFresh® as a result of extensive testing over many years. [news posts="3" featured="yes"] [button style="btn-default btn-lg blue-btn" type="link" target="false"  title="Bekijk Alles"  link="/news-articles/?lang=nl" linkrel=""]