AIROFRESH® de ChangeMaker voor de bewaartechnologie van bederfbare producten.

Verwijdert ethyleen en vluchtige organische stoffen (Volatile Organic Compounds of VOC’s) tijdens de opslag, transport of het verwerken van bederfbare producten.

Post harvest problemen met ethyleen en besmettingen via de lucht tijdens het bewaren vanaf de oogst tot de commercialisatie.

De werking van AiroFresh® is als biologisch herkent en gecertifieerd door NASAA daar het een contact- en scheikundig vrije methode van luchtzuivering is. De werking van een internationaal gepatenteerde UVC-lamp en een specifieke coating, vernielen op een effectieve wijze de in de lucht aanwezige organische bestanddelen. Dit geldt voor de VOC’s met op de eerste plaats het ethyleen. Uit wereldwijd onderzoek is gebleken dat de aanwezigheid van VOC’s, in het bijzonder ethyleen tijdens een korte of lange bewaring een zeer nadelige invloed heeft op de kwaliteit van het product.

De AiroFresh® oplossing

Agri Technology bvba is een erkend verdeler voor AiroFresh International Australia. AiroFresh International is een research- en ontwikkelings maatschappij dat de AiroFresh® gepatenteerd heeft. Dit na eerst een jarenlang onderzoek en uitgebreid testen uitgevoerd te hebben. Dit en andere AiroFresh®  technologische projecten, met inbegrip van de intellectuele eigendomsrechten (IP) die niet vervallen bij de verkoop of leasing. AiroFresh International blijft steeds de eigenaar van alle beschermde IP titels. Door het toepassen van de AiroFresh® technology maakt u deel uit van een verantwoorde ecologische toekomst. AiroFresh® is een technologisch geavanceerde photocatalytisch systeem om de lucht te zuiveren en voedselbewaring te verlengen zonder kwaliteitsverlies. Het is een totale nieuwe technologie. AiroFresh® is werkelijk een ChangeMaker voor het opslagbeheer van bederfbare producten. De biologische werking van de AiroFresh® technology is herkend en gecertifieerd door NASAA®. De AiroFresh® is in staat een breed gamma van problemen veroorzaakt door luchtbesmetting te neutralizeren. Dit zoals fungi, schimmels, virussen, bacteriën en het verwijderen van ethyleen. Zelfs bij een hoge luchtvochtigheid zal de AiroFresh® de lucht als zowel de aanwezig waterdamp zuiveren. Lees Meer

Post harvest Ethylene and air contaminations problems

ETHYLEEN

Voor vele tuin- en landbouwproducten speelt ethyleen een belangrijk rol vanaf de oogst tot het product bij de verbruiker is. Ethyleen is een kleurloos gas met een flauwe geur dat op een natuurlijke wijze door een rijpingshormoon geproduceerd wordt. Het is ook aanwezig in de uitlaatgassen van verbrandingsmotoren. Ethyleen versnelt het verouderingsproces en kan hier door aan de basis liggen van grote commerciële verliezen.  AiroFresh® toestellen zijn in staat om op een zeer effectieve en efficiënte wijze deze schadelijke ethyleen effecten tot een minimum te beperken. Het ethyleen wordt afgebroken tot water en koolstofdioxide. AiroFresh® zorgt er voor dat het ethyleen peil en het % rot steeds tot het minimum herleid is.

Lees meer

Vluchtige Organische bestanddelen

AiroFresh® vernielt de in de lucht aanwezige VOC’s met inbegrip van ziektekiemen, fungi, schimmels en petroleum nevenproducten. AiroFresh® vernielt de aanwezige besmettingsbronnen hetgeen de HEPA-filters niet doen zoals bacteriën, virussen , schimmels, enz.

Lees meer

Kruisbesmetting en onaangename geuren

AiroFresh® verwijdert onaangename geurtjes, zuivert de omgeving van toxische gassen en maakt het inademen aangenamer. AiroFresh® maakt het mogelijk zoals vis, vlees, groenten en zuivel in dezelfde ruimte op te slagen wat in de retail tot belangrijke besparingen kan leiden.

Lees meer

The News Basket

Agri Technology bvba is the authorized distributor for AiroFresh International Australia. AiroFresh International is a research and development company that patented the AiroFresh® as a result of extensive testing over many years.

The AiroFresh® verschaft een oplossing voor de vele problemen die de tulpenbollen- en snijbloemenkwekers ondervinden.

Bollenkwekers hebben vele ziekten en bewaarproblemen te overwinnen om een kwalitatief goed product bij de verbruiker te kunnen...

osCitas